SEAC SUB Screen

259.00 € (102,400 Ft)

- A SEAC Screen egy merülő számítógép, nagy, olvasható képernyővel, állítható kontraszt és fényerő mellett. Minden szükséges adat egy pillanat alatt látható, egyetlen képernyőn.
- A két jól körülhatárolható elülső gombnak köszönhetően nagyon vastag kesztyűvel is könnyű kezelni a SEAC képernyő összes funkcióját. A hosszú heveder még száraz ruha felett is kényelmes.
- Fő funkciók: Scuba (teljes merüléskezelés a Bühlmann ZHL-16C algoritmussal), Gauge (független irányítás mélységmérővel és stopperrel), Freedive (idők és mélység szabadrepülőknél).
- 1 vagy 2 keverék kezelése (levegő, Nitrox és egyéb keverékek O2-vel max. 99%). MOD megsértése, Deco Stop és emelkedési sebesség riasztások. „Csak NDL” merüléstervező.
- Akár 40 órás merülést rögzít Scuba / Gauge módban vagy 18 órát Freedive módban. Letölthető adatok és szoftverfrissítés az USB-C és a Seac Dive Manager segítségével (ingyenesen letölthető a seacsub.com címen).

A SEAC Screen az a merülési számítógép, amelynek célja a merülési profil összes adatának könnyebb elolvasása.
A nagy kijelző az összes fő információt egy nézetben mutatja, jól olvasható és különálló karakterekkel. A kontraszt és a fényerő, valamint a megvilágítási mód (automatikus vagy manuális) és a háttérvilágítás ideje (2 és 60 másodperc között) állítható.

A kijelző mérete 4 x 4,7 cm, és erős gumibevonatú héjház védi. A komputer ház teljes mérete 6,7 x 7 cm.
A hosszú hevedert úgy tervezték, hogy kényelmesen viselje a SEAC képernyőt még száraz ruha felett is. Teljes hossza a csattól a másik végéig 36 cm.
A két jól körülhatárolható elülső gomb lehetővé teszi a SEAC képernyő gyors és egyszerű kezelését, még nagyon vastag kesztyűvel is.

A SEAC Screen 3 fő módban működik: Scuba, Gauge és Freedive.
Búvár üzemmódban a merülési profil teljes kezelése a Bühlmann ZHL-16C dekompressziós algoritmus szerint történik. Támogatja 1 vagy 2 keverék kezelését (levegő, Nitrox és egyéb keverékek O2-vel 99% -ig), értesítve a felhasználót a keverék megváltoztatásának legmegfelelőbb időpontjában. Hangjelzéssel és figyelmeztető lámpákkal rendelkezik a dekompressziós megálló megsértése, a túlzott emelkedési sebesség és az összes használt keverék megengedett legnagyobb mélységének túllépése esetén.
Mérő üzemmódban a SEAC Screen számítógép megjeleníti a mélységmérőt és a stopperórát a tapasztaltabb búvárok teljesen független merüléskezeléséhez.
Freedive módban a freedivers megtekintheti a felszíni intervallumokat és merülési időket, az aktuális mélységet és a munkamenet során elért maximális mélységet.

A SEAC Screen merüléstervező lehetővé teszi a merülés szimulálását és megtervezését az NDL idő megjelenítésével a beállított mélység és egyéb bemeneti adatok (keverék, maximális PpO2, óvatosság) alapján.

A hajónapló akár 40 órás búvárkodást rögzít búvár / nyomtáv módban vagy 18 órát szabadúszó módban. Az USB-C kábellel és a SEAC Dive Managerrel letölthető adatok és szoftverfrissítés online elérhető (ingyenesen letölthető a seacsub.com webhelyről). Th e Az USB-C kábel külön megvásárolható.

A SEAC képernyő CR2450 akkumulátorral működik, és nem tölthető újra. A felhasználó kicserélheti, de továbbra is ajánlott felvenni a kapcsolatot egy hivatalos SEAC központtal az elem cseréje és az O-gyűrű fedele érdekében.

További információk: maximális mélység 100 méter, NoFly és deszaturációs idők kiszámítása, maximális megengedett magasság figyelmeztetés, édesvíz vagy sós víz kiválasztása, Reset funkció, ha a SEAC Képernyőt egy olyan második felhasználó fogja használni, aki még nem búvárkodott az előzőnél 48 óra.